Bally - The Shadow

Pittige en uitdagende flipper van Bally. Schitterend speelveld in combinatie met de lelijkste kopruit die Bally/Williams ooit maakte. Geproduceerd aan het einde van 1994 met een oplage van 4225 stuks.   
shadow01.html

shadow02.html

shadow03.html
Brian Eddy was verantwoordelijk voor het ontwerp. Deze designer heeft slechts drie ontwerpen op zijn naam staan: Medieval Madness, Attack from Mars en The Shadow. De eerste is mijns inziens overgewaardeerd, de tweede op juiste waarde geschat en de derde tenslotte is ondergewaardeerd.  
shadow04.html

shadow05.html

shadow06.html
Deze machine ziet er schitterend uit. Het kabinet is netjes en niet verkleurd. De kopkast is voorzien van nieuwe decals.  
shadow07.html

shadow08.html

shadow09.html
De (of het?) Sanctum is in een vroeg stadium voorzien van mylar en ziet er nog erg goed uit. Het speelveld verkeert in een meer dan uitstekende staat.  
shadow10.html

shadow11.html

shadow12.html
Ook deze flipper heeft de "hyperballs treat" gehad. Dat betekent alles van de bovenkant eraf. Alle assys aan de boven en de onderzijde uit elkaar en gereviseerd. Schroeven, moeren  en metalen postjes in de tumbler.  
shadow13.html

shadow14.html

shadow15.html
Vervangen zijn alle rubbers, starposts, lampen, ballen, poten, flipperbats, coilsleeves, coilstops, plunger&links en overige voorkomende zaken. Het cpu bord is voorzien van een ferroram. Nieuwe Illinois Pinball plasticset erop en last but not least zijn de wireramps 24 krt verguld. Hrrrrr!  
shadow16.html

shadow17.html

shadow18.html
Project The Shadow