The Addams Family Gold

       

The Addams Family is de meest verkochte flipperkast ooit. Van dit model uit 1992 zijn ruim 20.000 exemplaren geproduceerd. Om dit te vieren zijn er in 1994 nogmaals 1000 exemplaren geproduceerd.

een
taf01.html

taf02.html

taf03.html

Een speciale editie welke de Gold versie werd genoemd. Dit vanwege de gouden poten, siderails en lockbar. Maar ook vanwege de dito accenten op het speelveld. Deze 1000 exemplaren zijn genummerd en zijn naast een plaquette op de voorzijde allen voorzien van een bijbehorend certificaat.

 
taf05.html

taf11.html

taf04.html

In ons bezit is nummer 270. Het kabinet vertoont aan de bovenzijde rechts enkele gebruiksporen. Verder heeft het geen beschadigingen en is niet vekleurd. De gouden elementen van het kabinet zijn vervangen. Het speelveld is ten opzichte van de gebruikelijke beschadigingen in een zeer goede conditie. 

 
taf09.html

taf10.html

taf07.html

De veel voorkomende schade aan de scoop onder de elektrische stoel is bij dit exemplaar beperkt tot een minimum. Voor de kenners: het zwarte randje is nog zichtbaar. Voordat dit pronkstuk in de hyperballs gameroom werd geplaatst is het speelveld grondig onderhanden genomen. Volledig geshopt uiteraard, de metalen onderdelen zijn gepolijst en alle plastic's zijn vervangen.

 
taf08.html

taf06.html

taf13.html
Zie hier voor de ownerslist.