Bally - Cactus Canyon

       

Het is nagenoeg onmogelijk een perfect exemplaar te vinden van deze pinball. Niet omdat er slechts 903 stuks van zijn gemaakt. Eerlijk gezegd is de kwaliteit gewoon teleurstellend. Zo heeft bijvoorbeeld iedere Cactus Canyon te maken met de beruchte sticker schade. Soms wat meer, soms wat minder.  
cc01.html

cc02.html

cc03.html
Maar over het algemeen kan gesteld worden dat de kabinetten van originele exemplaren er slecht uitzien. Het exemplaar welke in de hyperballs gameroom staat, is voorzien van nieuwe decals. En daarmee ziet het kabinet er, tezamen met nieuwe poten en bouten, perfect uit.  
cc04.html

cc05.html

cc06.html

Het speelveld is voor een Cactus in zeer goede staat. Zeer weinig schade bij de drop targets, geen schade bij de Keep Out sign. Het speelveld bij het mannetje Bart (rechts bovenin) heeft gelukkig niet de beruchte slijtage plek waar de bal het speelveld weer opkomt. 

 
cc07.html

cc08.html

cc09.html
De skill-shot ramp is onbeschadigd, evenals de overige rampen. Deze zijn allen nog origineel, iets wat zeer weinig nog voorkomt. 

 

 

 
cc10.html

cc11.html

cc12.html
Cactus Canyon is een bijzonder leuke kast. Weliswaar een eenvoudige rulesheet, maar met veel humor en een goede flow blijft het een kast die de aandacht blijft trekken.   
cc13.html

cc14.html

cc15.html
Top zijn natuurlijk de drop targets/bad guys in het midden van het speelveld."Shoot the bad guy, sheriff".  
cc16.html

cc17.html

cc18.html
Klik hier voor foto's van het Cactus project